Ka5aN Cafe ponosni domaćin rođendanskog slavlja sarajevskog OpenCoffee druženja

Sarajevo, 07.04.2011 – Prema uzoru na OpenCoffee susrete u gradovima diljem svijeta, naš sarajevski OpenCoffee club je pokrenut s ciljem ovozemaljskog druženja među programerima, dizajnerima i drugim internet entuzijastima među kojima se često nađu social network manageri, PR manageri, fotografi i novinari.

Rođendan OpenCoffee cluba proslavljen je logičnim slijedom događaja u prvom social network Cafeu u BiH – Ka5aN Cafeu u Sarajevu. Pored druženja OpenCoffee Club Sarajevo želi spojiti ljude sa novim i neobičnim idejama koje u modernom vremenu običnom čovjeku donose novac.

Rođendansko slavlje su upotpunili ljudi iz OpenCafe cluba dok je tim Ka5aN Cafea posluživao goste slatkastim napicima i poslasticama. Dobroj atmosferi doprinio je i ugodan proljetni dan, pa su gosti Ka5aN Cafea mogli sjediti u bašti i uživati u korištenju besplatne Wi Fi konekcije. Kako su članovi OpenCaffe Cluba Sarajevo kontinuirano on line prisutni na stolovima Ka5aN Cafea su se mogli vidjeti i najnoviji gadgeti poput iPhone-a, iPad-a, Pad-a i cijele plejade laptop uređaja.

Rođendansku tortu prerezao je Pero Cigelj, voditelj OpenCoffeea koji je ujedno sočnom slasticom posluživao goste. Čestitku je uputio i radni tim Ka5aN Cafea koji je također 01.04.2011. godine proslavio prvu godišnjicu Ka5aN Cafe-a.

 

6 0 komentara

  1. sejoe.com 10 Avgusta, 2013
  2. product skin care 14 Oktobra, 2013
  3. skin care brand 18 Oktobra, 2013
  4. Monroe 9 Oktobra, 2014

Ostavite komentar